Ditari i Garave

DITARI I GARAVE çË NGA VITI 2006

Të nderuar visitorë këtu mund ti gjeni të gjitha Garat e zhvilluara në kuadër të shoqatës “ILIRIA”ju njoftojmë se Garat që nga viti 2006 e deri në vitin 2013 ishin të organizuara nga shoqata Dardania ku edhe anëtarët e shoqatës “ILIRIA” per 8 vite radhazi ishim pjesë e sajë. Për informata më të gjëra luteni ta lexoni Historikun e shoqatës “ILIRIA”,pra ne jemi nje emer i ri me Aktivistë të vjetër.Në kët rastë është përgjegjësi morale dhe njerëzore që të gjithë garuesit e atëhershëm tashmë anëtarë të shoqatës “ILIRIA”të evidentohen në Ditarin e Garave të shoqatës “ILIRIA”.